fannatics.gr Anna Vissi Official Fan Club

avbook-entheto-fannatics-export2

“fannatics με δύο Ν! Αυτό… Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Είναι καταπληκτικό… Καλή μας επιτυχία!”

Κάπως έτσι η Άννα Βίσση ανακοινώνει σε συναυλία της το βράδυ της Πρωτοχρονιάς του 2008 την ίδρυση του fannatics.gr. Το fannatics.gr, το Official Fan Club της Άννας Βίσση ξεκινάει τη λειτουργία του επιχειρώντας να συσπειρώσει ανά τον κόσμο θαυμαστές της Απόλυτης Ελληνίδας Star. Η συνέχεια γράφεται στην ιστορία! Μέσα σε μόλις 16 ημέρες ύπαρξης φτάνει τα 1.000 μέλη. Μέσα σε 10 μήνες φτάνει τα 3.000 μέλη…
Επτά χρόνια μετά μετρά σχεδόν 12.000 μέλη.

“Δεν υπάρχει αγάπη μου αυτό το fan club! Ποια Madonna μού λες τώρα; – Άννα Βίσση

“ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ FAN CLUB ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!”

Πρώτη η ίδια η Άννα αγαπά, υποστηρίζει και αναγνωρίζει το fannatics.gr ως το επίσημο fan club της. Δείχνει έμπρακτα την εμπιστοσύνη της με την παραχώρηση πολλών αποκλειστικοτήτων, όπως προβολές videoclips μέσω του λογαριασμού avfans στο YouTube με αποτέλεσμα (το avfans) να φτάσει κάποια στιγμή στην πεντάδα των πιο επιτυχημένων μουσικών λογαριασμών στο YouTube παγκοσμίως. Έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι και live chats με την Άννα backstage σε συναυλίες της.

Πάντα μετά από επικοινωνία με το team της μεταφέρονται έγκυρες πληροφορίες στους fans και με αυτόν τον τρόπο το fannatics.gr αποτελεί δίαυλο επικοινωνίας και μετάδοσης πληροφοριών.

“To fannatics αποτελεί ψυχοθεραπεία. Ξεχνάς την καθημερινότητα και απλά αγαπάς την Άννα

“Είμαστε το μεγαλύτερο, καλύτερο, πιο οργανωμένο και πιο ενωμένο (σχεδόν πάντα) fan club της Ελλάδας”

Το fan club της είναι αντάξιο της παθιασμένης προσωπικότητας και ο τρόπος παρουσίασης της καριέρας της σε παθιάζει περισσότερο”

Τα μέλη του fannatics.gr μπορούν να αποκτήσουν αποκλειστικά προνόμια μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής κάρτας μέλους, όπως καλύτερες τιμές στους χώρους που εμφανίζεται η αγαπημένη τους καλλιτέχνις κ.α. Έχουν επίσης διοργανωθεί μεγάλα parties με τρομερή συμμετοχή των fannatics, καθώς και διαγωνισμοί μέσω των οποίων τα μέλη έχουν κερδίσει από απλά cd ή προσκλήσεις συναυλιών μέχρι και γνωριμία με την ίδια την Άννα.

Η ύπαρξη forum συζήτησης όπου τα μέλη εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους και επικοινωνούν κάνει το fannatics.gr έναν ζωντανό οργανισμό που συζητά, εγκρίνει ή κατακρίνει, αλλά πάντα στηρίζει την Άννα Βίσση. Έχει γίνει απαραίτητο συστατικό της καθημερινότητας ενός fannatic και όπως λένε πολλοί “είναι το πρώτο πράγμα που τσεκάρω κάθε πρωί”. Σημείο σταθμός στη ζωή του fannatics.gr υπήρξε η δημιουργία του timeline, της πιο έγκυρης και ενημερωμένης διαδικτυακής βιογραφίας της, την οποία έχουν χρησιμοποιήσει αμέτρητες φορές τα Μ.Μ.Ε.

Η τελευταία καινοτομία του fannatics.gr ήρθε το 2014 σε μορφή mobile application. Το Fannatics Live. η πρώτη εφαρμογή που κυκλοφόρησε για Έλληνα καλλιτέχνη, διαθέσιμο για λογισμικά iOS και Android, φέρνει στα κινητά των fannatics όλα τα νέα που αφορούν την Άννα.

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΕΔΩ!

  • Τα Νέα της Άννας
  • Το Forum συζήτησης των μελών
  • Το Gallery-Τύπος και φωτογραφίες από 40 χρόνια καριέρας
  • Το Timeline, η απόλυτη βιογραφία της Απόλυτης Ελληνίδας Star
  • Τα Downloads και το κανάλι “avfans” στο YouTube
  • Τα Profiles στα social media (Facebook, Twitter και Instagram)
  • To Fannatics Live, εφαρμογή για κινητά iOS και Android

To fannatics.gr είναι ένα μη κερδοσκοπικό site και λειτουργεί χωρίς συνδρομή, κάτι που είναι προσωπική επιθυμία της Άννας Βίσση.